View Single Post
Vechi 24.01.2011, 22:41:52
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marimira Vezi mesajul
(lucrari = scuze, m-am grabit, vroiam sa spun cuvinte...)

Pentru ca mai ramane sa te si credem!

Eu macar credeam despre dta ca poti sa distingi albul de negru...
ca poti recunoaste cand gresesti..dar va d ca tii sa ti se dea permanent dreptate chiar si atunci cand si tu stii ca nu ai!
Nu mai insinua ca spun unele lucruri pe care nu le-am spus.Nicaieri nu am spus ca acele frumuseti din Slovenia, Polonia, Germania, etc .nu exista...aveam pretentii de la dvs dle doctor!
A incerca sa schimbi sensul afirmatiilor cuiva este tot minciuna,bine?
Doamne, sora , esti total aiurea si inca nu-ti revi !
Eu nu am avut treba cu tine sau cu altcineva . Eu am vrut sa-l felicit pe fratele Cristian pt. ceea ce face si sa confirm ca eu sunt nationalist , deoarece ortodox cred ca se stie preabine, si iubesc mai mult Romania decit alte locuri care sunt cel putin la fel de frumoase .
Si claie peste gramada, intevi dumneata ! Rea inspiratie ai avut ! Si ma repet: inca nu-ti poti reveni .
In cazul acesta eu ma opresc aici deoarece cadem in ridicol !

NB: 1. nu stiu despre care cuvinte pui problema originii deoarece despre versuri am indicat !
2. nu imi da dreptate; nu ai la ce sa imi dai aceasta dreptate ! Pt. ce ai stresul acesta cu dreptatea in legatura cu mine ? Te impovarezi fara rost ! Dar ma rog , este iarasi treba ta !
3. te rog nu mai fi asa malitioasa ! Mai ales ca este totul gratuit !

4. ma rascolesti complet cu mesajele tale de adio ! M-ai lasat fara un cuvintel ! Ei, asa suntem noi femeile, malitioase !

Last edited by zaharia_2009; 24.01.2011 at 22:53:08.
Reply With Quote