Subiect: legea veche
View Single Post
Vechi 25.01.2011, 00:19:47
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Scotianule,ti se pare ca studiul Sfintei Scripturi trebuie sa fie o prioritate pt. un crestin? Prioritate are Sfanta Liturghie,Spovedania,Impartasania... Daca vrei sa studiezi si Biblia,cu atat mai bine,dar daca nu o faci folosindu-te de un ghid sau sa asculti de ceea ce spun Sfintii Parinti,te poti rataci foarte usor. Asa ca in cazul asta ti-ar fi mai de folos sa stai deoparte! Uita-te unde s-a ajuns din pricina unor razvratiti care nu au avut puterea de intelegere a Scripturilor: la voi (protestanti) si mai rau,la cultele neoprotestante cu subcategoriile lor! "Au doar S-a impartit Hristos?" sau nu stiai ca "va rataciti nestiind Scripturile si puterea lui Dumnezeu?"

Te rog iarta-ma daca te simti ofensat sau nu ai primit raspunsul care il asteptai.

Dumnezeu sa te ajute!
Deci la ortodocsi studiul/intelegrea Scripturii nu are aceiasi importanta ca si aspectele ritualice?Asta este opinia generala?Un preot v-a spus asta? Am o rugaminte:daca gasiti un singur Parinte al Bisericii(va bazati pe ei)care sa sustina ce ati spus(cu privire la importanta ritualica fata de importanta studierii Scripturii,v-as ruga sa-mi postati opinia lui.

Eu am intrebat care este metoda ortodoxa.Incerc sa inteleg cum procedati dvs.Nu am intrebat comparativ cu altii(nu este o argumentatie prin negatie) ci strict cum procedati dvs.Nu am de ce sa ma simt jignit,respect opinia fiecaruia.

Last edited by Scotsman; 25.01.2011 at 00:24:54.
Reply With Quote