View Single Post
Vechi 25.01.2011, 08:48:46
cristian67
Guest

Implicit buna dimineata si pace tuturor!

Vreau sa incep aceasta zi care este inca o binecuvantare de la Dumnezeu prin a face un apel tuturor fratilor care posteaza sau citesc aici,sa incerce cu toata puterea lor,sa fie iertatori si intelegatori fata de toate cele se spun aici,sa incercam cu totii sa cugetam la ce spun sfintii parinti,cum ca:,,parerile despre unele sau altele,ne rod mintea ca un vierme''.Mintea trebuieste invatata cu rugaciunea,toata existenta noastra,nu are alt scop,decat sa-L slavim pe Dumnezeu,toate celelalte sunt cenusa.E greu parca a vorbi de aceste lucruri,dar sa le mai si punem in practica,dar cu toate astea suntem datori sa incercam,si totodata sa putem,pentru ca asa cum spunea parintele Arsenie Boca:,,nu se poate,sa nu se poata''.Va rog sa ma iertati pe toti cei ce poate v-am necajit(si cu siguranta ca am facut acest lucru),ce sa fac,ma lupt si eu cu neputintele mele.De multe ori incercand sa-l ajuti pe fratele tau,mai tare-l osandesti in nepriceperea ta,dar sa avem speranta si rabdarea ca Bunul Dumnezeu ne va indrepta,si cu siguranta o va face.Sa ne bucuram cu totii pentru ca Dumnezeu ne-a mai dat astazi o sansa ca sa iubim,sa iertam,sa ne smerim,sa ne plangem pacatele.
Reply With Quote