View Single Post
Vechi 25.01.2011, 14:21:30
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Pippo_ Vezi mesajul
Lucrurile astea se intampla ordonat, deoarece fiecare om trebuie sa evolueze, sa se maturizeze ca Om, si daca intervenim unde nu trebuie, omul respectiv nu-si primeste lectia de viata care ajuta la evolutia lui, si in acelasi timp incalcam legile universale in virtutea carora este posibila evolutia, impotrivindu-ne astfel evolutiei insasi.

Noapte buna
Da, de aceea nici nu se face un bine cu fortza.M-am izbit deseori de treaba asta.Vad un om care bate campii si sufera din cauza actiunilor gresite.Incerc sa ii explic cum vad eu,ii dau argumente sa il fac sa inteleaga ca e gresit cum procedeaza."Roadele" lui vorbesc de la sine.Dar nu si nu.Se incapataneaza sa o tina pe a lui.In acest moment,deseori am fost tentata sa fac bine cu fortza.Dar e total gresit!Pentru ca acel om,nu e pregatit sa mearga mai departe.Mai trebuie sa stea in acel loc,pe acel nivel evolutiv, sa-si incaseze lectiile de viata.Pana nu le ia si nu le baga la cap, nu trebuie tras mai departe.Apoi dupa ce le-a asimilat, fiind deja mai evoluat un pic,face singur pasul urmator.Asa ca, m-am invatat minte, sa las omul in pace cand il vad ca vrea neparat sa stea acolo.
Reply With Quote