Citat:
În prealabil postat de georgeE
Am crezut k pacatul se poate repara prin casatorie .
|
Cred că ar trebui un pic mai multă seriozitate în viața de credință. Spuneți că aveați un duhovnic. Să înțeleg de aici că vă spovedeați cu anumită regularitate ? Dar cum vă spovedeați dacă recidivați de fiecare dată în păcatul curviei, din care atâția ani nu ați dorit să ieșiți, nici prin căsătorie, nici prin curăție ? Iată, el a îndeplinit rugămintea dv și v-a dat o fată pe potrivă. Dv ați îndeplinit rugămintea Lui ? Convertirea înseamnă transformare (prefacere) în Cristos. Atunci omul vechi din noi moare și trăim numai prin El, cu El și în El. Atunci Îl iubim și știm că, oricât de mult Îl iubim, El ne iubește încă și mai mult. Atunci înțelegem cât de mare ofensă în obrazul Lui este păcatul și mai degrabă ne-am tăia mâna dreaptă decât să mai facem un singur păcat. Îl iubiți atât de mult încât să vreți să nu vă mai despărțiți de El niciodată ? Dacă nu, rugați-vă să vă întărească credința. Dacă da, faceți penitență. Post și rugăciune. Spuneți-I că dv sunteți oaia cea pierdută. Cereți-I, încă o dată, sfat și ajutor. Și nu vă mai despărțiți de El niciodată, pentru nimic și nimeni în lume.
Cu frățietate creștină,
M.D.