View Single Post
Vechi 25.01.2011, 15:06:34
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Ok, inseamna ca sunt generale si specifice fiecarui sat.
Acum de sarbatori, mergand la socri, au venit la cumnatul meu niste prieteni. Cum era normal, i-am servit cu ce am pregatit. Oferindu-i o felie de tort unuia dintre ei, se uita la mine imi zice ca e foarte bun si mai cere o felie de tort, dar nu mie ci sotului meu cu formularea "imi permiti sa mai cer sotiei tale o felie de tort ca este foarte bun!". M-am uitat la el si am inceput sa rad ca nu stiam ce l-a apucat.... ca sa aflu si explicatia: este la teologie si mergand doar in vacanta acasa, dupa vreo cateva luni s-a intalnit cu un prieten, care l-a invitat la el. Mergand, mama baiatului i-a pus la masa pe el, pe fiu si pe sot. Dupa ce au mancat acest baiat nu a facut decat sa-i multumeasca pentru mancare. Dupa ce a plecat, sotul a invinetit-o pe nevasta-sa pentru ca acest baiat nu i-ar fi laudat mancarea daca nu vroia sa-i faca avansuri. Acest lucru i l-a povestit fiul, spunandu-i ca regreta ca nu va putea sa-l mai invite la el acasa pentru ca i-a interzis tatal.

De asemeni, cik din bunatate crestina, am gasit un barbat rupt de beat pe strada, pe care sotul meu il cunostea si am sunat un prieten sa ne ajute sa-l ducem acasa, ca altfel ar fi murit degerat, cred ca erau -15 grade. Dupa ce l-am dus acasa, la nici 30 min apare in fata casei socrilor mei sa ne intrebe daca l-am dus acasa, i-am zis ca da si ne-a acuzat ca i-am furat telefonul, cine stie unde il pierduse. Avea chef de scandal, ca au iesit cumnatii mei pe rand sa-l fugareasca.

Soacra mea a luat bataie de la cumnatul ei, cand era insarcinata in 7 luni, de a sarit garduri ca sa scape, pentru ca iubita ei cumnata a zis ca vrea sa strice cheful mergand acasa.