View Single Post
Vechi 25.01.2011, 18:38:58
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria25 Vezi mesajul
Nu am cuvinte de multumire sa va adresez pentru toata implicarea voastra in problema mea. Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot binele pe care mi l-ati facut!

Dumitru... postarea ta m-a cutremurat. Nu imi pot imagina povestea ta, dar cred ca este una dureroasa. Sper din tot sufletul ca esti bine. Dumnezeu sa iti fie alaturi!

Intr-adevar, imi iubesc copilul mai mult ca orice pe lumea asta si nu vreau sa il fac sa sufere. Lipsa tatalui se simte in dezvoltarea lui. Chiar daca il vede o data la doua spatamani timp de 2 ore, saracul de el se simte abandonat cand el pleaca.

Rugaciunea inimii o spun in gand cat de des pot, zi de zi. Tatal nostru, Imparate Ceresc, Cuvine-se cu adevarat. Si rugaciunile personale... Sunt dimineti in care citesc dintr-o carticica de rugaciuni, rugaciunile pentru dimineata, rugaciunea zilei etc. Duhovnicul mi-a interzis sa mai citesc Psaltirea. Mi-a spus doar aceste 2 acatiste ale Maicii Domnului. Voi incerca sa postesc si sa ma rog cat mai mult.

Multumesc pe aceasta cale. Nu am stiut ca ma pot ruga Parintelui Cleopa.
nu a fost intentia mea sa te "cutremur".
dar stiu ca in situatii disperate omul crede ca el este singurul , de pe pamant, care sufera.sau ca suferinta lui e cea mai mare.
ei bine, oricat de grea este situatia in care te afli, cu siguranta mai este cineva mai jos decat tine.
iar acel cineva va reusi sa iasa la suprafata. iar daca el poate, tu de ce nu?

am vrut sa-ti dau doar un exemplu. si ti l-am dat pe cel pe care il stiam cel mai bine ... al meu.

da, sunt asa cum spunea Mtcrysty17 ... ateu.
te-am indemnat sa nu deznadajduiesti niciodata. sincer iti spun, nu m-am gandit la Dumnezeu atunci cand am scris asta.
dar, daca Dumnezeu exista, cu siguranta nu te va lasa.
considera ca situatia grea prin care treci este un examen.
nu uita ca nota este mare.

astept vesti bune de la tine.
Reply With Quote