Faci confuzii grave voit e si poate fara sa vrei devii si ironic. Ce te bucura ca studiem scripturile si o spui ca e încurajator gândul? Pai dar cate studii teologice nu s-au facut asupra scripturii de oamenii teologi ortodocsi? O iau ca pe o naivitate venite din partea ta dar tare imi este ca ironizezi biserica ortodoxa asa cum a fost si acel mesaj al biserici adventiste fata de BOR!
A doua fraza iti arata masca deoarce eu nu am zis ca Vt nu mai are relevanta pentru noi crestinii! Iar evanghelia se adreseaza crestinilor dar acei evrei care erau probabil evrei preotii ca ceilalti nu stiu cat stiau sa citeasca, sau evrei invatati, citeau nu din Nt care este randuit de biserica pe care tu o renegi ci Vechiul testament! In Vt se spunea despre faptele lui Iisus cum v-a fi rastignit etc etc . Imi pari ca faci pe naivul dar stiu ca esti. Ucenicii tai din biserica adventa cred 1000 de prostii diferite si cand ii inchid ca nu sunt asa de abili imi spun sa ma duc la nu stiu ce pastor ca ala e mai destept (fac o precizare ca asta se intampla mai demult acum nu mai am chef si chiar mi-ar fi frica sa ma duc la o biserica protestanta). Dar bine si iehovistii ca sa arate ca sunt studenti in biblie citeaza aiurea acest verset! O secta dpdv al biserici ortodoxe la fel de periculoasa dar din care cei drept iesi mai greu.
|