View Single Post
Vechi 25.01.2011, 22:51:06
vidoveczandrei's Avatar
vidoveczandrei vidoveczandrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.02.2010
Locație: oradea
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vidoveczandrei
Implicit fumatul ucigas

cand eram de varsta de 5 sau 6 ani eu am fumat de la cineva o tigara si am simtit o caldura imensa,ochii simteam uscati,gura inflacarata era ca si cum ar fi fost chili,dar o tigara foarte periculoasa,exact cum spuneau si cei de mai sus fumatul de ucide,foarte repede incat nici nu erai pregatit pentru Spovedanie sau Impartasaniei,deci iti spun nu e deloc de bine,sa stii ca tu nu esti un horn de casa,esti om facut de Dumnezeu si care El te protejeaza,intreabate e tine insuti de ce esti inca in viata?nu e o gluma.

Un alt exemplu o colega de liceu a fumat foarte multe tigari,s-a aflat ca avea lipsa de calciu ca era oricand sa moara,au venit cei de la ambulanta ia pus perfuzii,dar in a doua zi sa facut bine,intrebati-va de ce a supravetuit a acestui toxine,acestei ucigasa de oameni(asta sa intamplat la scoala).E un singur lucru Domnul Dumnezeu e singurul care scapa pe om de orice primejdie.Fumatul iti ia calciu din organism si nu mai ai viata in tine.

P.S:sa stii ca fumatorii nu o sa intre in Imparatia Domnului in caz Doamne fereste sa mori,iti spun si eu ca si ceilalti ca e sa renunti cat mai poti.Iti urez noroc ca o sa fie greu pentru tine sa te lasi pentru ca esti "rob" al fumatului.Am citit la vama fumatului intro carte intitulata "Cele 24 de vami"(nu stiu autorul,o sa ma uit maine sa vad)
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur

Last edited by vidoveczandrei; 25.01.2011 at 22:55:34.
Reply With Quote