View Single Post
Vechi 26.01.2011, 02:42:42
Pippo_'s Avatar
Pippo_ Pippo_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Cu capul in nori si picioarele pe pamant.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Da, de aceea nici nu se face un bine cu fortza.M-am izbit deseori de treaba asta.Vad un om care bate campii si sufera din cauza actiunilor gresite.Incerc sa ii explic cum vad eu,ii dau argumente sa il fac sa inteleaga ca e gresit cum procedeaza."Roadele" lui vorbesc de la sine.Dar nu si nu.Se incapataneaza sa o tina pe a lui.In acest moment,deseori am fost tentata sa fac bine cu fortza.Dar e total gresit!Pentru ca acel om,nu e pregatit sa mearga mai departe.Mai trebuie sa stea in acel loc,pe acel nivel evolutiv, sa-si incaseze lectiile de viata.Pana nu le ia si nu le baga la cap, nu trebuie tras mai departe.Apoi dupa ce le-a asimilat, fiind deja mai evoluat un pic,face singur pasul urmator.Asa ca, m-am invatat minte, sa las omul in pace cand il vad ca vrea neparat sa stea acolo.
BINGO :) - daca observi, si Dumnezeu face acelasi lucru! Nu ne face bine cu forta, ne lasa sa ne dam cu capul de pereti daca nu ne dam silinta sa observam singuri ce e bine si ce e rau. Privind cum merg lucrurile natural in univers, privind felul in care actioneaza Dumnezeu, putem intelege cum e corect sa actionam noi si in ce directie sa ne indreptam cautarile. Trebuie cautata esenta lucrurilor, cautate si intelese mecanismele fundamentale ale naturii, pentru a gasi directia corecta.