View Single Post
Vechi 26.01.2011, 03:39:50
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Nu, nu m-ai supărat.
Sunt doar împotriva manifestărilor de stradă. Cred că schimbarea nu se poate produce decât odată cu schimbarea noastră.
..............
Nu toți gândim la fel. Dacă aș fi fost în București tot nu aș fi luat parte la acele manifestări.
Creștinul este dator să lupte cu armele sale chiar dacă rezultatele se vad mult mai târziu sau nu sunt vizibile.
Nu am nimic cu cel care a murit, Dumnezeu să-l ierte și să-și gasească liniștea acolo unde nu este nici mâhnire, nici lacrimi, nici durere și nci rautate.
Sa nu uitam ca Stefan cel Mare si Sfant a luptat impotriva otomanilor cu arme,a omorat oameni ?(turci) ca sa-si apere tara si ortodoxia
-grecii cand a venit papa paul la ei au iesit in strada pt ca nu le-a convenit sa fie slavit papa intr-o tara ortodoxa;la fel cand a fost cu cipurile au iesit in strada;
-ca sa de-a romanii jos regimul comunist si pe Ceausescu au iesit in strada;
la fel si cei din Piata Universitatii din 1990
-pe 1 sau 2 iunie ASCOR-ul si cu Noua Dreapta protesteaza pasnic impotriva avorturilor dar tot PE STRADA....(intr-un an am fost si eu cu ei si am cutreierat orasul tinand in mana o icoana crestina,ca sa aratam ca suntem impotriva avorturilor).

Cateodata trebuie sa iesim si pe strada chiar daca adevarata schimbare vine din interior...
Reply With Quote