Citat:
În prealabil postat de Iosif77
Daca-i asa treaba, atunci il las pe colaps al-III-lea sa conduca ritualul arderii publice a Cuvantului lui Dumnezeu.
Iar ajutoarele sale (nu le mai dau numele, se stiu ei) ar putea sa treaca la arderea dracilor.
Adica a romanilor care n-au avut norocul sa se nasca in familii ortodoxe.
|
Cine nu a avut norocul sa se nasca in familii ortodoxe, nu este o tragedie. Pentru ca ortodoxia va asteapta.
``37. Cel ce iubește pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubește pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.``Mat.cap.10
Sunteti chemati sa descoperiti Adevarul si Viata.
In legatura cu arderea dracilor:
``30. Lăsați să crească împreună și grâul și neghina, până la seceriș, și la vremea secerișului voi zice secerătorilor: Pliviți întâi neghina și legați-o în snopi ca s-o ardem, iar grâul adunați-l în jitnița mea.
38. Țarina este lumea; sămânța cea bună sunt fiii împărăției; iar neghina sunt fiii celui rău.
40. Și, după cum se alege neghina și se arde în foc, așa va fi la sfârșitul veacului. ``
Mat.Cap.13
Treziti-va, voi rataciti si pierduti pe cale ca sa nu ajungeti sa fiti neghina aruncata in foc la vremea secerisului.
Lasati hristosii mincinosi si nu va pierdeti si nu va smintiti. Lasati dulceata iubirii lui Dumnezeu sa va cuprinda.
Lepadati-va de satana care va tine departe de Adevar si primiti-l pe Hristos in voi.
Insemnati-va cu Sfanta Cruce ca sa puteti plange pentru patimile lui Hristos pentru noi.
Caci daca e crucea nimic atunci de ce nu o faceti?
Ca numai Satana nu accepta crucea. Dovediti ca nu aveti pe Satana in voi. Caci si daca fac semn de adio cuiva , il fac ca stiu ca e un semn si atat. Si daca voi ziceti ca semnul Crucii nu e nimic decat semn atunci faceti-l fara frica ca ce aveti voi cu un semn?
Aceasta este dovada Adevarului.
Hristos ne-a invatat: cine are urechi de auzit sa auda si ochi de vazut sa vada.
Dumnezeu sa va ajute pe toti! Si Hristos si Maica Domnului nostru si toti Sfintii Parinti sa scapati de cel rau care va munceste.