View Single Post
Vechi 26.01.2011, 09:30:01
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucemferre Vezi mesajul
Din nou, detalii care nu afectează în niciun fel mântuirea omului.
27. Si cand zicea El acestea, o femeie din multime, ridicand glasul, I-a zis: Fericit este pantecele care Te-a purtat si fericiti sunt sanii pe care i-ai supt!
28. Iar El a zis: Asa este, dar fericiti sunt cei ce asculta cuvantul lui Dumnezeu si-l pazesc.
Ce sa intelegem? Ca dogmele instituite de Sfintii Parinti, putem sa le nesocotim la fel ca si sectantii sau ereticii, daca totusi "ascultam cuvantul lui Dumnezeu si il pazim"? Cred ca nu se poate una fara alta....
Asa cum spuneam si la topicul cu mantuirea celor din alte religii, nu e treaba mea cum/in ce fel/daca se mantuiesc acestia, dar eu care am aflat adevarul nu pot sa-mi permit sa calc alaturi. Fi atent ca vorbesc de mine si nu cei din jurul meu fie ei sectari sau ortodocsi (si cu arsul/indepartarea cartilor eretice - este vorba de biblioteca prorprie). Cand vine vorba de altii ma straduiesc doar sa nu-i duc in eroare.