Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Ummm..... Cred că ar trebui să citiți din nou postarea domnului Dragomir. CEO-ul este Isus, nu Papa.
În orice caz, în manual scrie că CEO-ul dă instrucțiuni precise și imperative ca locțiitorul să conducă în numele lui - "Paște angajații mei" ! - um... scuze, oițele....
|
Domnul Dragomir a inteles foarte bine mica mea butada, nu m-am impiedicat prea mult in detalii corporative cu privire la denumirea managementului.Nu-mi permiteam daca stiam ca litera ,,G" de la gluma nu exista in dictionar pentru dansul.Sunt mai tanar ca dansul si ma intelege, ale tineretii valuri.
Problema este alta si o stim cam toti.
La un anumit moment Biserica era un singur corp,asa cum era normal si
asa cum ar fi normal.Din cauze nelamurite de la 1054 si pana in prezent, prin acesta Biserica a trecut o unda de soc care a dus la o divizare a sa.Mai mult decat atat,despartirea a fost destul de violenta(ca efecte).Acesta despartire, fiind in urma unei unde de soc,a avut replici in timp.Si uite asa aparem si noi in poveste.Sa spunem ca suntem noi
copii maniei dupa cum spunea Apostolul Pavel.
Acum acesti copii, sa spunem, merg pe drumul Credintei.La un anumit moment ajung in fata a doua entitati impunatoare.Cele doua biserici.Oare care o fi cea adevarata? Unde sa ma duc? Ce argumente au? Si incepi sa verifici.Rezultatul este ca iesi la pensie pana termini.Problema este atat de complicata,cu atat de multe aspecte neclare sau discutabile,incat ramii perplex.Daca intrebi cele doua biserici fiecare iti va prezenta o avalansa de argumente,acuzandu-l pe celelalt.Tot nu se rezolva problema.
Le propui sa se impace ei mai intai ca sa te intorci si tu intr-o familie unita.Dar mama si tata au chef de scandal,sustinand ca nu exista cale de impacare pentru ca sunt diferente ireconciliabile peste care nu se poate trece.Ar fi unii avocati care incearca o impacare cu noi reguli si statute dar sunt acuzati ca ar fi agentii lu Aghiuta.Poate si sunt si vor un menage dans l'Enfer.
Si atunci tu ce sa alegi? In acest timp inca te intrebi de ce Cel de Sus a hotarit sa te nasti intr-o familie care nu face parte din nici una din cele doua biserici.In acest timp,cand stai tu ca ,,ereticu" si te holbezi la tot balamucul asta, cei doi parinti au grija sa-ti reaminteasca ca ai fugit de acasa, esti un ticalos, o vei termina in mizerie si astea daca nu te intorci la unul dintre ei.Orice alegere ai face nu va fi bine din punctul celuilalt de vedere.Dar pe care il alegi te va iubi.Nu si daca nu il alegi.
Daca pana la acest moment nu ai inebunit complet sau nu ti-ai luat lumea-n cap te gandesti sa te rogi Celui de Sus sa-ti arate drumul corect.Si incepi sa cauti in acel manual de utilizare.Bineinteles ca cei doi parinti iti spun ca esti cocean dpdv al intelegerii si ca trebuie sa asculti de interpretarea parintilor.Care este diferita.Asadar,v-as ruga si eu ceva,asa ca un orfan:
Nu doriti sa va lamuriti dvs,cei doi parinti,mai intai problemele si dupa aceea sa venim si noi? Nu noi,copii din flori,am fost cauza divortului dvs.Nu dati in noi cand inca intre dvs nu s-au lamurit problemele.Daca tot sunteti cu mult mai batrini ca noi,si mai intelepti,nu vreti sa ne dati o lectie de intelepciune ca sa invatam si noi?
Exemplul dvs ne va convinge si pe noi.Momentan,orice am alege noi vom avea cucuie.
Sa nu se supere nimeni.Am incercat sa aduc un mic zambet :)