Domnule, voi ați mai văzut medici la viața voastră? Toți medicii de azi lucrează pe bani că nu mai sunt sfinți medici fără de arginți, iar ea spune că e o păcătoasă, așa se socotește, deci pentru ce judecați un medic creștin care aplică metode de tratament orientale dar care nu mai sunt orientale că ea echilibrează energiile nu ca ei ci prin rugăciune și nu face transfer de energii umane, energiile desfrânării, ci își închipuie că transferă din energiile necreate ale Lui Dumnezeu... Poate că și reușește, căci după felul în care a apărat credința, îmi pare că chiar are multă credință, iar celor ce au credință și nu se tem și leapădă gLumea, Domnul le-a dăruit și le-a zis mereu:
-„Facă-se după credința ta, credința ta te-a mîntuit.”
Deci nu e voie să fim invidioși și pismași dacă ea Îl roagă pe Domnul ca s-o ajute să-și vindece pacienții... Așa e cel mai bine, și mulți medici fac tot așa chiar dacă sunt chirurgi sau interniști sau dentiști sau medici de urgență... fiindcă nu e bine ca omul să se bazeze numai pe știința lui, pe puterea lui, chiar dacă are cunoștințe foarte multe...
Prea vă lăsați induși de bârfe și de răutate...
Studiați mai cu atenție pe fiecare om ca nu cumva să greșiți Domnului.
Un om care slujește vindecării altor semeni nu poate fi chiar atât de rău chiar dacă mulți dintr-ăștia sunt complet rătăciți...
Deci ce este rătăcire la metoda ei de tratament? Că ia bani pe consultație? Că se roagă în timpul tratamentului? Că apare la TV? Că are emisiuni televizate? Că dă sfaturi în direct? Ce?
Nu fiți geloși și fiți mai clari când atacați duhul rău, pe necuratul, ca nu cumva să jigniți pe omul bun care nu este atât de cunoscător ca voi, căci Moise a zis ca tot poporul să proorocească de la Domnul...
Și uite ce
site frumos are.
E pe calea cea bună, deci nu văd care e problema că eu nu sunt dăruit cu clarviziune ca să văd și să știu deși iată că pe toate le cam știu... dar nu de la mine însumi și nici de la diavoli... ci ca dar de sus...
Deci care e problema? Unde greșește ea atât de grav? Că mie îmi pare că este dăruită cu o credință autentică... deși sf. Ap. Pavel a zis de durerile pe care le-a suferit în Asisia că abea a mai scăpat cu viață nemai punându-și nădejdea în ei că vor mai scăpa cu viață...
E vorba de Tatăl nostru... sau ce, poate cineva pretinde că nu este și ea creștină? Voi ați vrea să facă ea nevoințele pe care le-ați vrea voi, căci voi sunteți datori și neavându-le vă lăudați cu ele, pentru ca să o credeți? Păi nu așa cereau și fariseii ca să se taie creștinii împrejur? Și deși sf. Pavel l-a tăiat pe Timotei sau Barnaba, nu mai știu, și ei tot nu l-au crezut... deci e vorba că suntem datori ca să-i credem pe creștini nu să le cerem jertfe, întărindu-ne unii pe alții întru dreapta Credință.