fratele tau...
buna seara !...
am citit cu emotie ceea ce ai scris despre fratele tau...este adevarat ca este pacat sa te sinucizi...dar poate fratele tau a avut un accident...sau a fost o crima...nu te pripi in a trage concluzii...iar faptul ca parintele i-a facut slujba completa este de laudat...noi ne pripim si vedem in Dumnezeu o entitate razbunatore...il umanizam !...nu , nu este asa...Dumnezeu este iubire...si acest lucru este mai presus de intelegerea noastra , a muritorilor de rand...
tu , va trebui sa-ti continui viata...asa cum este ea...si sa nu ti-o schimbi din cauza fratelui tau...ai inteles !!!....si tu ai dreptul la viata...viata este frumoasa...sa lasi ceva in urma ta...o familie...copii...o casa...un pom...o urma !...dar sa nu uiti niciodata de fratele tau...sa tii legatura permanent cu el...prin ganduri...prin rugaciune...prin amintiri...de multe ori ai sa zambesti...amintirile sunt frumoase !...dar sa nu uiti niciodata de el...
si eu am avut un frate mai mic...cu 12 ani...si el s-a innecat...acum mai bine de 8 ani...si tare ma mai doare sufletul de el si acum...deseori ma gandesc la el...ce fericiti mai eram...
sunt preot de peste 19 ani...si pastreaza-i amintirea frumoasa fratelui tau...lasa mortii in pace...sa se odihnesca asa cum a randuit Dumnezeu...
pr.Danut
|