Subiect: Cristaloterapia
View Single Post
Vechi 26.01.2011, 17:52:06
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de abrash Vezi mesajul
Ceea ce am spus este ceea ce mi s-a intamplat si ceea ce am simtit.Mai important este faptul ca am vorbit astazi cu un preot care mi-a explicat ca folosirea acestor cristale nu este acceptata de biserica. Nici nu ma mira acest lucru mai ales dupa cosmarul pe care l-am avut aseara tocmai in ziua in care m-am spovedit. De ce oare? Nu am mai avut cosmaruri de mult timp si uite ca diavolul nu doarme. Tocmai ceea ce am scris mai sus a fost dupa ce m-am trezit foarte speriat dupa cosmar (un cosmar mai viu si mai indracit ca niciodata). In acel moment chiar am pus la indoiala calitatea spirituala a acestor cristale si am vrut sa stiu daca sa renunt la ele sau nu, scriindu-va pe acest forum. Din fericire, mai ales dupa raspunsul preotului, am inlocuit cristalul cu o cruciulita ceea ce le doresc tuturor celor care s-au ratacit cu tot felul de practici similare. Doamne ajuta!
ei vezi incepi sa vi de acasa,adica pui inceput bun pocaintei tale.tine bine cirma sa nu dea vicleanul cu cotul si astfel sa ajungi unde nu ai vrut,ca de... vicleanu e viclean si lupta-i mare.
Reply With Quote