Citat:
Īn prealabil postat de abrash
Ceea ce am spus este ceea ce mi s-a intamplat si ceea ce am simtit.Mai important este faptul ca am vorbit astazi cu un preot care mi-a explicat ca folosirea acestor cristale nu este acceptata de biserica. Nici nu ma mira acest lucru mai ales dupa cosmarul pe care l-am avut aseara tocmai in ziua in care m-am spovedit. De ce oare? Nu am mai avut cosmaruri de mult timp si uite ca diavolul nu doarme. Tocmai ceea ce am scris mai sus a fost dupa ce m-am trezit foarte speriat dupa cosmar (un cosmar mai viu si mai indracit ca niciodata). In acel moment chiar am pus la indoiala calitatea spirituala a acestor cristale si am vrut sa stiu daca sa renunt la ele sau nu, scriindu-va pe acest forum. Din fericire, mai ales dupa raspunsul preotului, am inlocuit cristalul cu o cruciulita ceea ce le doresc tuturor celor care s-au ratacit cu tot felul de practici similare. Doamne ajuta!
|
ei vezi incepi sa vi de acasa,adica pui inceput bun pocaintei tale.tine bine cirma sa nu dea vicleanul cu cotul si astfel sa ajungi unde nu ai vrut,ca de... vicleanu e viclean si lupta-i mare.