View Single Post
Vechi 26.01.2011, 19:05:52
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Sfanta Treime nu este o persoana, sunt Trei Persoane. Omul este format din corpul material si suflet. Sufletul este creat, nu este Dumnezeu. Se poate insa ridica si indumnezei.
o data eram intr-o manastire la arzatorul de luminari si pe mine ma ardea un gund,numa-i ce ma trezesc cu calugarul ce era acolo ca imi zice: frate nu incerca sa tilcuiesti taina sfintei treimi ca ai sa NEBUNESTI.[imi stia gindul netrebnic] era chear gindul ce ma rodea pe mine.i-am zis: Domnul si Maica Domnului sa te binecuvinteze ca mare usurinta mi-ai adus in suflet.apoi mi -a spus ca numai unora persoane cu viata inbunatatita Dumnezeu le face asa descoperire.nu cred ca pippo face parte din acea grupare ci mai degraba din una filozofica incercind mereu sa ne povesteasca el ce si cum este cu Dumnezeu si cu credinta.netinind cont ca sunt multe taine unde muritorul de rind nu ajunge nici de ar traii1000 de ani.scriptura spune lamurit ca tot adevarul nu il vom sti doar in Imparatia Cerurilor si ca trebuie sa murim o data ca sa putem ajunge la intelegere deplina.ce ne spune pippo e doar o alifie transparenta ce miroase frumos dar de nici un folos.
Reply With Quote