Ei...iubirea e iubire,casatoria e casatorie.doua chestii distincte,casatoria implica iubire.deci daca te iubeste intr-adevar si cred ca asa e dupa ca am citit,roaga-te la Dumnezeu si o sa fie bine.nu are sens sa disperi,din moment ce exista iubire intre voi toate portile sunt deschise.si eu am26 de ani,te inteleg,eu momentan nu am prietena,am avut,dar nu consider ca am o varsta-limita sau aproape -limita pt a ma casatori,ba dimpotriva,desi in trecut am suferit,acum sunt ok si cred din suflet ca Dumnezeu ma va ajuta la momentul potrivit.sa nu insisti prea mult nici cu tine insuti pe tema asta,nici cu ea,ca s-ar putea degenereze intr-o obsesie care pe langa alte daune ce le-ar provoca ar fi si un pacat,ai pune la indoiala faptul k va iubiti si Dumnezeu ajuta oamenii care se iubesc,astefel ai avea de pierdut enorm.fii echilibrat in privinta asta si in orice in viata.Compenseaza amanarea casatoriei cu alte lucruri minunate ce ar putea sa aiba loc intre voi cu ocazia asta.priveste jumatetea plina a paharului.poate e mai bine asa din anumite privinte.daca nu e mai bine,fii tare si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa faci tu sa fie.
|