View Single Post
Vechi 27.01.2011, 11:31:09
Pantsless Pantsless is offline
Banned

Data înregistrării: 08.01.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Eu sincer sunt comunist inrait. Normal ca sunt adeptul lui Ceausescu,doar nu o sa le tin partea masonilor si jidanilor!
Din cate vad in poza aia de la avatar nici tu n-ai prins prea bine vremurile alea, vorbesti aiurea. Simpla idee de a fi sclavul propriei tari e impotriva firii. Si daca mai spui ca esti si credincios, parca dumnezeu iti daduse liberul arbitru. Unde el ala in comunism, care controleaza totul? Sa stea oamenii la randuri interminabile pentru niste oua... E strigator la cer. O singura viata ai, si aia e controlata de altii.
Ah, c-ai sa-mi spui: da ma da toata lumea avea loc de munca. Vai de ei, munceau ca terminatii si nu aveau nimic. Ai sa spui ca unii oameni traiesc mai prost acum decat atunci. N-are nicio treaba cu: comunism vs capitalism, uite-te in alte tari democratice care o duc bine. Nu lua romania ca exemplu cand faci referinta la democratie/capitalism.
Tu ai vazut cat rahat au trebuit sa inghita oamenii din timpul comunismului? Cantece despre savantul de renume mondial (HAHAHAHAHAHAA) Elena Ceausescu, poezii despre asta si el... Ma apuca diareea cand ma gandesc.

Citat:
În prealabil postat de iulyaan Vezi mesajul
26 ianuarie 1918 se naste cea mai controversata figura a ultimilor 200 de ani.dupa cum se vede inca mai curg lacrimi la mormantul lui,au inceput din ce in ce mai multi tineri sa-l vada pe ceausescu ca un salvator al tarii.
Iti spun eu de ce... E o chestie psihologica. Cand o duci rau, esti in stare sa spui: "mai bine era <atunci>"; la necaz omul uita cat de rau a fost inainte si cumva incepe sa vada partile pozitive ale acelui lucru din trecut, le uita pe cele negative; si asa schimba realitatea, se cufunda intr-un subiectivism extrem. De aia exista si vorba: "ai grija ce-ti doresti", pentru ca s-ar putea sa nu fie asa bine.
Pai tu nu-ti dai seama cata lume s-a bucurat ca a murit un om... Au cantat cantece de fericire. Crezi ca le-a placut in comunism? Unii au suferit, marii pupincuristi care nu o duceau asa rau.

Rau a fost si atunci, rau e si acum. Dar comunismul nu e solutia, e o ingradire a drepturilor firesti ale omului; a avut NISTE parti bune, dar repet: nu asa se traieste.

Si din cate stiu, spre exemplu, nici nu aveai voie sa mergi noaptea pe strada in grupuri mai mari de X persoane. Da' ce suntem, animale? sa ni se spuna cand si cum iesim la plimbare? Sa mi se opreasca curentul electric noaptea? Eu n-as putea omora oameni, dar un dictator care face posibil asa ceva - l-as omora cu mana mea daca as putea.

Last edited by Pantsless; 27.01.2011 at 11:35:55.
Reply With Quote