View Single Post
Vechi 27.01.2011, 15:01:58
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ellamarin Vezi mesajul
Am fost acuzata pe nedrept de colega de camera ca i-am furat portofelul .Ea ieri facea crize pentru acte si oricat i-am explicat ca nu am pus mana pe el nu ma crede.Azi cand administratorul (stau intrun camin studentesc) a pus problema cu politia io am fost de acord sa vina politia ba chiar sa ma perchezitioneze ca nu am nimic de ascuns dar ea a plecat acasa cica sa isi faca actele pe care nu le mai are.
Nu i le-am furat.Aseara m-am rugat Maicii Domnului si Sf.Mina. Vreau ca adevarul sa iasa cat mai repede la iveala...adica ca sunt nevinovata.Ce acatist sa mai citesc?
Am mare credinta in minunile si rugaciunile la Dumnezeu.
Dacă ai o biserică a Sfântului Mina în oraș la tine mergi acolo, roagă-te, dar pune și un pomelinc de 4o zile în care ceri Sfântului să descoere pe cel care i-a furat și să-i descopere nevinovația ta.
Fii sigură că vei primi raspuns. E bine să citești în continuare Acatistul Sf. Minasă mulțumesști lui Dumnezeu pentru această încercare. Gândește-te la sfinți cum erau acuzați de tot felul de lucruri neadevarate și cum au suferit ei
Eu cred că Dumnezeu te încearcă pentru că ești o persoanaă credincioasă, așadar fii tare în credință și roaga-te!

Last edited by dorinastoica14; 27.01.2011 at 15:04:56.
Reply With Quote