View Single Post
Vechi 27.01.2011, 17:19:21
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ce spui tu straine...? De ce prostii? Uite eu am mancat din una din prajiturile inmultite de doamna (da,dintr-o cutie a impartit la toata lumea) si am baut si din apa acelui izvor,care intr-adevar,simteai ca nu te satura. Adica nu ca ai mai fi avut nevoie,dar puteai bea la nesfarsit fara sa simti ca "nu mai poti". Nu degeaba spuneam ca sunt sceptic...

Si fiul ei semana la chip cu Iisus,nicidecum nu a spus ca ar fi Hristos! Unde ai gasit afirmatia asta? In ce carte de-a dansei? Spune-mi ca sa verific.

Si legat de asa-zisele marturii ale unor oameni,da-mi te rog voie sa ma indoiesc. Am o ditamai carte cu scrisori si marturii ale celor care chiar au fost acolo,impreuna cu numele complet,adresa etc. Deci dovezi clare! Asa povesti de pe net,pot scrie si eu despre oricine!
ps cat despre fiul ei....AIUREA n-are nimic hristic in el....fii serios...El si cu yoghinul ala Horus de zice ca-i Iisus intrupat, nu? Ma lasi !...Sarmani nebuni...

Ooo dragul meu...stiu fff bine ce spun...Nu e vb de carte...E vb chiar de viu grai...Stii tu oare cate conversatii am avut? Si regret, dar exact asta pretindea despre fiul ei...iar despre ea , lumea sigur sugestionata subtil...ziceau ca e....haiu zi-ne daca ai fost acolo des....Am baut apa ....dar....si crede-ma.......asta e la fel cu apa de la Ionasesti parca...Aiurea...stii ceva? ca dansa sute , doar ca nu au bani....Nu cunosti tu dedesubturile...Si nici nu mai are sens...S-a dus si sigur este unde ii e locul..si cred ca deloc intre sfinti....Nu te supara, dar asta e adevarul... Cat despre lista pomenita...da...cred...Vezi tu anumite chestii prind la unii oameni de o anume factura...Ca si cu vedeniile nu stiu carei maicute dintr-o localitate ardeleana , care cica primea mesaje de la Sf. Feciora si se facea pelerinaj si toti care mergeau acolo ziceau ca au vazut cruci imense pe cer sau chiar chipul Sf. Maria ...Se cheama psihoza de grup....Apoi mai este ceva din nefercire la noi: spiritul de turma....Lupu tipa si "oile" fraiere alearga...si mai apoi se mira.....Prin timp te vei lamuri....Apropo.....stii cat ajunsese sa coste o consultatie?! Numai bine, crezi ce vrei, cine trebuie sa stie , STIE oricum....

ps. Si despre fiul ei...Fii serios n-are nimic hristic in el...mai degraba demonic..Sau el ca si ala horus.ra, de se crede reincarnarea lui iisus.....ma lasi frate? sarmanii sunt nebuni.....

Last edited by calator prin ploaie; 27.01.2011 at 17:22:26.
Reply With Quote