lucrarea lui Toma de Kempis: Urmarea lui Hristos
utilizator cristir
Iti multumesc din suflet ca ai postat acest articol pe forum.
Eu cind inca abia descoperisem acest forum am postat un topic intiulat “Urmarea lui Hristos " la rubrica "Din Noul Testament" in care imi spuneam parere despre aceasta carte. Binenteles ca fiind saraca in cunostinta de Dumnezeu am gresit si eu ca toti cei pe care i-a mentionat articolul tau.Dar acum ma simt mai usurata ca uite am aflat unde am gresit .Ma bucur foarte tare caci cred ca purtarea de grija a lui Dumnezeu a facut in asa fel incit sa aflu ca aceea carte nu e buna de citit.Eu una am sa renunt sa mai citesc din ea.Imi pare rau ca am si cumparat-o.
Acum imi aduc aminte de cuvintele Sfintului Ierarh Nifon al Constantianei pe care i le spusese unui tinar :”De aceea,adu-ti aminte si zi adesea:De cele ascunse ale mele curateste-ma si de cele straine fereste pe robul Tau!” (Viata si invataturile Sfintului Ierarh Nifon ,Editura Episcopiei Romanului si Husilor 1993).Si uite ca asta parca sa implinit cu mine acum ca de cele ascunse ale mele ma ferit Domnul meu …
Te rog sa postezi articolul tau si acolo unde am scris eu despre “Urmarea lui Hristos” ca sa fie spre indreptatrea greselii mele si a multora care il va citi.
Slava Tie Dumnezeului nostru ,Slava Tie!
iar pe tine utilizator cristir Domnul sa te ocroteasca si s a te darueasca cu multe binefaceri pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Sale !Amin.
|