View Single Post
Vechi 27.01.2011, 19:19:47
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ce spui tu straine...? De ce prostii? Uite eu am mancat din una din prajiturile inmultite de doamna (da,dintr-o cutie a impartit la toata lumea) si am baut si din apa acelui izvor,care intr-adevar,simteai ca nu te satura. Adica nu ca ai mai fi avut nevoie,dar puteai bea la nesfarsit fara sa simti ca "nu mai poti". Nu degeaba spuneam ca sunt sceptic...
Minuni fac de obicei sfintii, care in aproape toate cazurile sunt calugari. Pentru ca ei reusesc sa ajunga la o stare inalta de despatimire.
Altfel de minuni poate face si ingerul cazut. Pot face astfel de minuni si yoginii, calugarii tibetani, cei ce practica ceva ce tine de paranormal, samanii din triburi, etc. De exemplu am citit o intamplare cu maica Tereza, calugarita catolica ce a trait in India. Un mare guru facea din nisip turte si oamenii mancau fiind convinsi ca sunt turte. Ele erau tot din nisip, dar ei nu vedeau asta. Un inger cazut are puterea de a crea imaginatii false, la asta este priceput. Citeste daca vrei cartea cu Parintele Paisie (si o sa vezi acolo multe minuni ale sfantului care a murit doar de cativa ani) si comparatia cu minunile false din budism/hinduism (cel ce a scris-o a fost si yogin prin India).
Reply With Quote