Citat:
În prealabil postat de Danut7
Si eu am patit asa cand m-am rugat pentru diavol... la fel nu puteam sa imi ridic mana, nici sa o misc si nici sa deschid gura si nici ochii... i-am deschis si mi s-au inchis la loc... la fel am simtit o prezenta malefica in camera... la mine insa s-a intamplat in vis.. dar parea foarte real.. de atunci am mai experimentat astfel de momente in vis.. aveam cosmaruri urite si nu puteam sa ma trezesc si nici sa ma misc.. trebuia sa ma lupt ca sa ma trezesc si sa ma misc.. nu mai am astfel de experiente acu :)... trec de la sine daca le faci fata si nu le dai insemnatate.. greseala a fost invinuirea lui Dumnezeu pentru anumite lucruri si cred ca si rugaciunea pentru diavol.. nu prea e recomandata rugaciunea aia :).
|
rugaciune pt diavol?despre ce este vb?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|