Citat:
În prealabil postat de jakye26
Preotul ia zis ca are o prietena care nu vrea sa o vada casatorita in sensul ca ia facut ceva...vraji..nu stiu. Am casa destul de buna servici la fel nu cred ca e vorba despre aste. Vedea atat de frumos relatia noastra casatoria prea dintr-o data sa schimbat..Va multumesc din suflet..
|
Dar ce preotii dau in ghioc de a vazut prietena care e impotriva casatoriei ei? ehhhh.
Poate fata ii speriata de aceasta decizie, nu e usor de facut un asa un pas si chiar ii respect maturitatea si ar trebui sa o apreciezi si tu, fara sa o constrangi cu reguli si decizii incapatanate. Daca tii la ea asa mult ai fi fost de acord cu decizia ei si i-ai fi lasat mai mult timp de gandire. Ce poti face e sa te rogi. Sunt foarte de folos rugaciunile la Maica Domnului si Sf. Ioachim si Ana. Am experimentat pe propria mea piele. Fa un pomelnic de 40 de zile si citeste acatistul sau paraclisul in fiecare zi.Asa am fost eu sfatuita. Poate ca "medicamentul" asta a fost bun doar pentru mine...atunci mergi la un preot si cere un sfat ce te-ar putea ajuta. De ar proceda la fel toti tinerii inainte de a se casatori...ar fi fost mai putine divorturi::)