Tainele vietii si ale universului
Entitatea spirituală a făcut această comunicare cu de la sine putere, fără permisul superiorului său. Urmarea a fost că, pentru greșeala sa a fost judecată și condamnată la o nouă întrapare. A trecut mai bine de un an și cetățeanul nu a mai fost vizitat din spațiu de prietenul său spiritual. într-o seară îi aude cu mirare din nou „glasul". întrebându-1 de ce a lipsit atâta vreme, primește următorul răspuns: „Dragul meu, orice greșeală, cât de mică, se plătește, fie de către voi, fie de către noi. Iată, pentru faptul că te-am prevenit de ceea ce intenționa fratele tău, am fost pedepsit să mă nasc în sânul unei mame aici, în București. Am stat în întunericul întrupării și după naștere, trupul meu a mai trăit câteva luni, după care m-am întors, lăsând în lacrimi și durere pe sărmana mea mamă, care cu mare dragoste m-a purtat la sânul ei. Acum iată-mă iar liber și voi mai veni la tine, dar nu îți voi comunica nimic, fără învoirea celor mai mari."
A nega este ușor și comod. Cuminte este ca atunci când auzi despre o problemă care depășește sfera cunoștințelor tale sau despre un fenomen ce ți se pare ieșit din comun, să spui: „Poate o fi așa! Voi cerceta, și voi avea ocazia să mă conving." Dar nu ți-e permis ca fără nici un studiu, fără nici o cercetare, sentențios, să spui: „E imposibil! Această afirmație nu este serioasă, nu este cunoscută de știință!"
|