Subiect: misterul-2012
View Single Post
Vechi 22.06.2007, 13:30:19
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AngelSmile
Salutari,prbabil mare parte dinrtre voi ati auzit de povestea care ia din ce in ce mai mare amploare(mai ales dupa filmul lui mel gibson),anume despre2012,an in care dupa calendarul maya,ar fi un an crucial,unii zic ca ar putea fi chiar sfarsitul lumii,altii ca doar o schimbare totala a lumii.personal agreez a doua varianta,stiu ce scrie in biblie-ca nimeni nu va cunoaste data sfarsitului,totusi ar merita discutat putin,deoarece nu doar mayasii au date despre anul respectiv,ci si alte religii:budhisti,hindusi,am citit si articole in care se spune ca unii crestini deasemenea cred ca ceva se va intampla atunci.mai mult,majoritatea oamenilor de stiinta spun ca atunci s-ar putea inversa polii magnetici ai pamantului,insa nu o sa mai intru in detalii,scriu un link:http://ro.altermedia.info/stiintatehnologie/inversarea-polilor-magnetici-ai-pamantului_1650.html#more-1650 -pur stiintific-,si inca unul:http://www.esoterism.ro/anul-2012.php ,cu diverse interpretari.ideea e k pe o gramada de site-uri romanesti si internationale e vehiculata ideea asta,sa nu mai vb de forumuri,de aia intreb.repet,personal cred eventual-in cel mai bun caz-intr-o schimbare,fiindca stiu ce zice biblia-ca nimeni nu va sti sfarsitul exact-insa ceva poate se intampla,semne ale vremurilor de pe urma ar fi(nu ca nu ar putea sa mai intarzie apoclipsa sute de ani de acum),personal prefer varianta cu schimbarea pamenior.toate bune.
Si ce crezi? Biblia sau informatiile unor secte obscure. Am auzit multi indivizi si grupuri sectare care s-au sinucis in grup in urma unei date aleasa de secta a sfarsitului lumii...si ce au rezolvat?
Pentru ce te stresezi? sfarsitul lumii va veni cu siguranta nu iti fie teama si nu iti face griji ca Hristos este alaturi de noi. De ce il cauti cu lumararea?
Reply With Quote