Citat:
În prealabil postat de didi_25
Si eu ca multi dintre noi am o problema... o problema care imi macina sufletul si care ma lasa fara putere. Persoana pe care am iubit-o si pe care o iubesc enorm a hotart dupa 6 ani de zile ca e mai bine sa ne despartim. Am trecut prin foarte multe probleme impreuna, am ytrecut peste, dar acum nu imi explic decizia luata. Il iubesc, esye persoana alaturi de care mi-am facut planuri si cu care imi doream sa imi intemeiez o familie. Amandoi visam la asta! Am incredere in Sf Nectarie ca ma va ajuta si ca persoana pe care o iubesc se va intoarce la mine! Doamne ajuta!
|
Tot ce trebuie tu sa faci este sa nu disperi, roaga-te Maicii Domnului si Sfantului Nectarie sa te intareasca, sa iti dea putere sa treci peste aceasta problema. Stiu ca este dureros si trebuie sa recunoastem ca oricat am fi de orgoliosi in a ne exterioriza sentimentele aceasta durere apasa peste sufletele noastre. Acum, draga mea tu iti cunosti cel mai bine situatia, incearca sa ai o discutie amiabila cu el, incearca sa vezi ceea ce nu a mers si daca pana la urma nu ajungeti la nici un consens nu fa din acest lucru o drama si roaga-te in continuare Sfantului Nectarie, care cu siguranta te va intari sufleteste. Parerea mea (asa cum i-am spus si altei persoane de aici care se confrunta cu aceeasi problema ca a ta) este ca ar trebui sa te rogi in continuare, iar daca Sfantul Nectarie va considera ca acel baiat te merita, pai atunci acesta se va intoarce la tine, iar daca nu...cu siguranta Sfantul are ceva mult mai bun pus deoparte pentru tine. Hai draga mea, curaj, nu deznadajdui!!!!!!!!!!!!!! Maica Domnului si Sfantul Nectarie sa te ocroteasca si sa te intareasca!!!!!!!!!!!!!!!