View Single Post
Vechi 28.01.2011, 16:14:50
Pippo_'s Avatar
Pippo_ Pippo_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Cu capul in nori si picioarele pe pamant.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Incerc sa mediez un pic:)
Cred ca Pipoo vorbeste din experienta lui directa cu Duhul, ceva ce cred ca el a descoperit in cautarile si credinta sa timp de multi ani, tu insa, si poate gresesc, vorbesti din definitii pe care le-ai luat din carti sau din spusele altora.
Din nou poate ma insel si ai discutat clar cu Duhul Sfint si ai clarificat foarte bine ce si cum!..sau poate si tu esti ca anna21, o pacatoasa si nevrednica de a afla ceva concret si n-ai acces la intelepciune?
Si eu ma bazez pe definitii atunci cand incerc sa imaginez Realitatea. De exemplu "TOTUL ESTE SPIRIT(Duh - adaugare Pippo), DAR OMUL ESTE SPIRIT INTELIGENT (Duh Sfant - adaugare Pippo)" este afirmtia unui iluminat (sfant), care vorbeste din experienta directa. Noi, care avem o experienta directa limitata, nu ne ramane decat sa incercam sa imaginam cat mai corect cum arata Realitatea, si pe masura ce corectam intelegerea transformand FANTEZIA in IMAGINATIE, experienta noatra directa creste, astfel incat la un moment dat vom ajunge si noi sa percepem integral si corect Realitatea.