View Single Post
Vechi 28.01.2011, 23:24:28
Tangun Tangun is offline
Banned

Data înregistrării: 28.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Foarte interesant: IUBIREA DE DUMNEZEU.

Asa ar fi, dar intrebarea care se pune este: il cunosti tu pe Dumnezeu ca sa-L iubesti?

Poti iubi ceva de care nu ai habar?
Ca daca iubesti un construct mental sau produsul imaginatiei tale, apoi ai probleme grave (la modul general vorbesc).
Iubirea pentru Dumnezeu o simt in inima nu trebuie sa il cunosc ,nu trebuie sa o gandesc.
Cand ies la plimbare in parc privesc copacii, frunzele si forma lor, pietrele si mirosul lor, cantecul pasarilor si dansul gandacilor ce misuna in iarba, privesc batranii singuri asezati pe banca; ma urc in varful muntelui si simt aerul, privesc spre cer si iubesc norii, simt mirosul naturii dupa o ploaie de vara, ador culorile curcubeului, ma bucur de sufletele calde a oamenilor, ma minunez de creatia divina, simt atotputernicia lui Dumnezeu prin inima mea care intra in beatitudine, ma inalta, sunt doar un observator ,simt miezul fiintei mele care e neatins de nimic decat de Divin.asa il cunosc eu pe Dumnezeu, tu cum il cunosti pe Dumnezeu?

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Dar tu il cunosti pe Dumnezeu ca sa-L iubesti?
si te intreb si eu
poti iubi ceva ce la rindul TAU habar nu ai?

Cu ce este Dumnezeul tau mai PUTIN un produs al imaginatiei tale decit este a lui OSHO, de exemplu?
Dovezi daca se poate, te rog, nuuuuuu....povesti cu Harap Alb!(vorba lui Pipoo)
Ok?
Eu il iubesc pe acelasi Dumnezeu pe care il iubesti si tu, diferenta este ca eu il simt iar tu il cercetezi.
Crede si nu cerceta ce inseamna pentru tine? Eu nu te condamn nici pe tine nici pe Osho, tu ii condamni pe cei ce nu intra in acord cu conceptiile tale.In rest item de mai sus.

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
(stiu ca tu contesti realitatea istorica a lui Iisus.. nu e nevoie sa insisti pe tema asta.. )
Marea entitate spirituala Iisus Hristos a fost interpretat eronat de catre birocratia bisericilor.