View Single Post
Vechi 29.01.2011, 02:55:48
Iosif77 Iosif77 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps3 Vezi mesajul
Eu nu sunt fratele tău.
Ba da, esti fratele meu. Am zis. Asa vreau eu, asa este. Nu mai discutam pe tema asta.

Citat:
Păi pot să-l laud? De canonizat nu canonizează, de caterisit pe preoții împreună-rugători/slujitori cu catolcii/alți eretici nu caterisește... Pe cine să laud? Un posibil mason ?
Pai vezi mai frate Colaps. Patriarhul a fost ales de reprezentantii intregii ortodoxii romanesti. Inclusiv se Sfantul Sinod.

Cand a fost ales se stia despre el ce fel de slujitor este. Patriarhul nu a schimbat macazul dupa investirea in slujba. NU.
El face astazi ceea ce a facut de cand se stie.

Asa cum este (si e foarte bun) a fost ales de un grup de oameni. Stii cumva de cine?
Iti spun eu: de reprezentantii intregii Biserici Ortodoxe Romane.

Tu cand ti-ai batjocorit Patriarhul ai denigrat pe toti cei care l-au ales. Adica intreaga Biserica Ortodoxa.

Daca pana la alegerea lui Patriarhul ar fi fost un antiecumenist feroce si anticip invederat iar dupa alegere si-ar fi schimbat pozitia as mai fi inteles pozitia ta. Dar Patriarhul a ramas acelasi si dupa investire ca si inainte de investire.

Pricepi ceva?
Patriarhul asa cum este el astazi a fost ales de intrega ortodoxie romaneasca prin reprezentantii ei. Cine il denigreaza, denigreaza BOR.

Citat:
Da, susțin Mișcarea Legionară
Pai vezi, denigrezi ortodoxia prin batjocorirea Patriarhului ei, sustii miscari criminale si apoi te miri ca esti banat pe un forum ortodox...