Citat:
În prealabil postat de Melissa
Deci noi deja vorbim ca orbii din nastere, despre culori...Asa cum ei pot spune ce verde este verdele si ca asta e rosu si nu e galben, asa si noi putem stii cu cine iau legatura spiritistii! Clar sa fie asta!Putem PRESUPUNE doar.Degeaba sustii ca ai verificat.Ai verificat poate INFORMATII.De exemplu : vrei sa vb cu bunica ta decedata.SImplu, o intrebi un lucru despre care stii doar tu SI ea.E clar ca vei primi un raspuns corect! Dar asta nu ma convinge pe mine, ca ai vb cu bunica (cu sufletul/spiritul/duhul ei sau ce o fi).Puteai foarte bine sa vorbesti cu diavolul, cre stie si el perfect raspunsul la intrebare.Spui ca spiritistii trebuie sa fie atenti , sa nu se joace ca sa nu-si faca rau lor si celor din jur.Pai tocmai astea sunt "roadele" despre care vorbeam si care trebuie sa dea de gandit.Daca sunt entitati luminoase (ca bunica n-a fost drac), NU SE POT INTAMPLA lucruri negative nici cu spiritistul,nici cu cei din jur.
Acum mai zici ceva in plus : ca duhul decedatului ramane pe pamant alaturi de trup.
Deci, ne intoarcem la definitia duhului si a sufletului si a spiritului! 
|
Mai, eu cunosc unele detalii de la unii sfinti pe care tu ii ignori, si din ambientul lor. Deci nu e ca fac ca Melissa, presupuneri doar din capul meu, acolo unde evidenta ma depaseste. Cand evidenta ma depaseste, ma incred in cuvantul sfintilor pana reusesc sa avansez si eu. Si tot asa, ma las dus de manutza de sfinti :)) prin afirmatiile si sfaturile lor.