View Single Post
Vechi 29.01.2011, 15:38:46
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kitina Vezi mesajul
de ce sa nu fie impreuna daca se iubesc?eu cred ca Dumnezeu iarta daca se iubesc!!!!!!!!!!!!!!sunt convinsa de asta!!!!!!oricum am inteles ca nu e vorba de a face copilasi asa ca...sper din tot sufletul sa se iubeasca si sa fie fericiti pentru ca e singurul lucru care ii poate face fericiti cu adevarat!Dumnezeu ii va ierta!
Cata incultura, cata imoralitate ! Dar nu asta ar fi problema cu tine. Tu ai si prea multa personalitate !

Casatoria cu rudele este primejdioasa , atat din punct de vedere spiritual , cat si genetic !
Nu conteaza ca nu mai pot face copii ! Asta-i motivatie ?
Am observat postari aici cu asa-zise derogari ale Bisericii .......... Ce-i cu inventiile astea ?
Si daca prapaditii cestia doi, de-s veri, se iau si totusi fac un copil, iar acesta bineinteles iese cu deformatii, ce vor face ?
Ne-a inzestart Dumnezeu cu un fel de discernamant divin: un fel de dragoste pt mama, pt tata; altfel de dragoste pt sora, frate; altfel de dragoste pt veri , verisoare;ceva diferit pt animale...Ce-ar insemna sa nivelam aceate diferentieri si sa incepem sa ne incurcam ca in vremuri pagane: cu mama , cu tata, cu frati, surori, veri, animale, ......Reinventam paganismul si il anulam pe Hristos !
Reply With Quote