Citat:
Īn prealabil postat de Pippo_
Mai, eu cunosc unele detalii de la unii sfinti pe care tu ii ignori, si din ambientul lor. Cand evidenta ma depaseste, ma incred in cuvantul sfintilor pana reusesc sa avansez si eu. Si tot asa, ma las dus de manutza de sfinti :)) prin afirmatiile si sfaturile lor.
|
Nu iti este clara nici notiunea de sfant.Tu despre "iluminatul" la care faceai referire, spui ca-i sfant.In alta ordine de idei, daca te lumineaza sfintii tai, ce mai vrei de la noi, cei care ne straduim aici sa iti dam niste raspunsuri din CAPUL nostru,nu din carti.Sau te distrezi?
Citat:
Īn prealabil postat de Pippo_
Deci nu e ca fac ca Melissa, presupuneri doar din capul meu, acolo unde evidenta ma depaseste.
|
In primul rand EVIDENTA NU DEPASESTE pe nimeni.Decat pe orbi.(si orb nu e neaparat cel care nu vede ci e si cel care nu vrea sa vada)Nu cunosti nici aceasta notiune.Lucrurile evidente NU se demonstreaza,pt ca sunt evidente.(ti-a explicat frumos Fr.Guillaume de Ruszka )
Si in ultimul rand, referitor la "aprecierea" care mi-o faci, ce mai pot sa spun?Sincer, am vrut sa te ajut.Sa stii ca si mie mi-ar fi usor sa te jignesc.Dar aleg sa nu o fac.( liber arbitru =vointa+inteligenta).Incerc sa nu fiu in compania oamenilor care incep sa jigneasca cand nu au argumente.
Eu cand nu am argumente,tac si cand gresesc,imi cer iertare.Se poate spune ca uneori cred ca am argumente si poate ca nu am (sau nu sunt argumente bune), dar asta nu inseamna ca in loc sa primesc o explicatie,e bine sa mi se dea una in cap.
In fine...iti doresc succes in continuare!