Nu,Dumnezeu i-a lasat omului voia libera,sa faca ce vrea,Eva s-a lasat sedusa de diavol,Adam s-a lasat sedus de Eva.Deci,nu au ascultat ce le-a spus Dumnezeu,adica sa nu guste din pomul cunoasterii binelui si raului.Neascultarea de Dumnezeu se socoteste pacat,iar pedeapsa pentru pacat este moartea.De aia noi murim,dar Iisus Hristos,Fiul ne-a mai dat o sansa.Dupa moarte putem ajunge in Imparatia Cerurilor.De fapt,pana la Judecata de Apoi,in Rai,provizoriu,apoi se va hotari cine intra in Imparatia Cerurilor sau nu,Raiul nefiind totuna cu Imparatia Cerurilor,ci un loc diferit.Dar , bineinteles inimaginabil de frumos.Raiul este desfatarea tuturor celor 5 simturi,la un nivel care nu se poate ajunge pe Pamant.Da Dumnezeu este Bun.Si nu Dumnezeu face raul,prin Voia Sa,silindu-l pe om sa faca rau...ci omul face raul prin voia sa,chiar impreuna cu dracii,dar Dumnezeu fiind atoatevazator si stiutor,stie dinainte ce va face omul acela.Comprende?Nu Dumnezeu,ci omul face raul,iata ti-am argumentat din ceea ce stiu de unde am citit.De unde am citit?De pe siteurile de mai sus.
|