View Single Post
Vechi 23.06.2007, 08:31:55
eremieb eremieb is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Silviu
Nu,Dumnezeu i-a lasat omului voia libera,sa faca ce vrea,Eva s-a lasat sedusa de diavol,Adam s-a lasat sedus de Eva.Deci,nu au ascultat ce le-a spus Dumnezeu,adica sa nu guste din pomul cunoasterii binelui si raului.Neascultarea de Dumnezeu se socoteste pacat,iar pedeapsa pentru pacat este moartea.De aia noi murim,dar Iisus Hristos,Fiul ne-a mai dat o sansa.
ok dar eu vorbeam de vechiul testament, pana la venirea lui Hristos. Adam si Eva au gresit. Ei s-au dus in iad, mi se pare corect. Dar invatatii vechiului testament? Ei cu ce sunt vinovati ca s-au dus in iad? Ce-i drept e drept, [color=red]Dumnezeu stia inca de la nasterea invatatilor ca se vor duce in iad[/color]. Ei prin voia lui Dumnezeu s-au dus in iad, dar stai!!!! Dumnezeu nu vrea sa intram in iad, nu a vrut niciodata, dar vai!!!! pe acei oameni i-a trimis in iad, inca de la inceput, nu au avut nici o sansa. Dumnezeu nu numai ca e rau, e malefic:)

Silviu, tu nu ai inteles unde vreau sa bat, nu am vrut sa demontrez ca Dumnezeu e rau ci ca:
B: Din Biblie
1. Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva
2. Ei au pacatuit
3. Dumnezeu i-a alungat din rai
4. Totii oamenii din vechiul testament dupa ce au murit s-au dus in iad - orice ar fi facut fie bine fie rau
5. Iadul e rau
aici e o greseala. Daca mentinem aceasta greseala ne iese ca Dumnezeu e rau!!! adica ne batem joc de Dumnezeu!!!!
Te rog sa-mi argumentezi
Reply With Quote