View Single Post
Vechi 30.01.2011, 01:45:10
marinafawzy marinafawzy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.01.2011
Implicit islam

sunt casatorita cu un barbat musulman...intr o zi l-am rugat pe sotul meu sa imi ia un coran in limba romana pentru a il citi,ajutandu-ma astfel sa cunosc aceasta religie...dar stiti ce am realizat?!ca,spre rusinea mea,eu nu am citit biblia!cum putem,noi,pacatosii,care in mare parte nu stim ce spune propria noastra religie,sa vorbim despre religia altora?!in opinia mea fiecare religie este buna,atata timp cat o respecti...diferenta intre noi si ei este in mare parte de valorile culturale,de societatea in care traim noi si cea in care traiesc ei...nu de cine a fost isus,sau mohamed,sau fecioara maria...si sinceri sa fim...cati barbati nu isi omoara femeile infidele,numai musulmanii fac asta?sau ce n-ati vazut crestini care sa isi omoare nevestele pe te miri ce motive???este lumea plina de ei...dar pentru ca la ei este scris in coran toata lumea ii critica...si apreciez ca societatea lor este bazata pe religie si ceea ce fac este in numele domnului...indiferent in cine credem,fie el allah,dumnezeu,mahomed,isus,cu totii avem un inceput si totodata un sfarsit,un singur dumnezeu si in acelas loc ne ducem cu totii...ii criticati pe ei ca isi cumpara nevestele,dar tiganii nostrii cu kilele de aur,cu zestrea in palate,cu jucatul camasii,cu femeia tinuta la cratita,si cu multele amante...de ei ce mai zicem?nimic ca doar sunt ai nostri?nu?!si ei nu le pun val pe fata,dar le maltrateaza cat 10 musulmani la un loc...intai sa ne vedem pe noi,sa ne intelegem religia si sa incercam sa o respectam buna sau rea,cum o fi ea...pentru ca,noi,toti ne nastem musulmani,intelesul acestui cuvant fiind supus al lui dumnezeu...