View Single Post
Vechi 30.01.2011, 12:45:22
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ingerul_pazitor Vezi mesajul
buna dragii mei

am o mare suferinta in suflet si anume: eu mereu imi cer iertare si cand gresesc si cand nu, insa eu mereu pic de proasta iar ceilalti isi pastreaza cu demnitate respectul.
eu nu mai inteleg nimic din religia asta, care e treaba cu umilinta ca vad ca daca o aplic in afara de faptu` ca eu sunt cea care sufar si mi se inchide usa in nas, nu am nimic de castigat....
Hai sa le luam pe rand:
Spui ca ai o mare SUFERINTA in suflet atunci cand iti ceri iertare si cand gresesti si cand nu....pai hai sa iti spun ceva!!! Un adevarat om al lui Dumnezeu,atunci cand face asa ceva nu are SUFERINTA in suflet ci BUCURIE !! pentru ca stie ca urmeaza calea Scripturii si cuvintele Mantuitorului!! ce spune Domnul: Daca cineva este lovit peste obraz,ce sa faca sa ii dea un pumn celui care l-a lovit..? Sa bage cutitu' in el...? NUU in nici un caz Domnul spune "daca cineva te-a lovit peste obraz,intoarce-il si pe celalant..Da..? Da. Si mai: Cand DSomnul este intrebat: "de cate ori trebuie sa IERTAM pe aproapele nostru...? De 7 ori...? intreaba ei,paranduli-se foarte mult ca sa ierte pe cineva de 7 ori. Si Domnul ce raspunde "va zic: nu de 7 ori ci de 70 de ori cate 7..." Deci...? Mai ti se pare ca iti ceri iertare de prea multe ori...? Sau ti se par cuvintele Scripturii o exagerare...? Crezi ca Domnul se referea numai pa palme fizice...? In nici un caz. Se referea si la palmele sufletesti.....Deci tu facand ceea ce faci nu faci al;tceva decast sa urmezi cuvintele Scripturii...ori daca treaba asta iti produce SUFERINTA si nu BUCURIE......e treaba ta.
Mai departe:
Spui ca tu pici d proasta si ceilanti isi pastreaza cu demnitate respectul.Pai de ce nu faci si tu la fel.....? Fii "cu respect",nu te lasa !!! da din coate,loveste,jigneste,raspunde la rau cu rau,"calca" pe cel de langa tine atunci cand e cazul ca tu sa te ridici sa sa te "scoti" in fata celorlanti.....Nu mai fii "proasta" ,nu mai urma Scriptra !!! Urmeaza lumea,si atunci nu vei mai avea d c sa te plangi PE LUMEA ASTA. Insa La judecata de Apoi,iti zic de pe acum....Sa nu ai vreo pretentie la iertare!!! Pentru ca nu vei avea parte de ea! Ori te umilesti aici si vei avea parte de mantuire,ori te faci "respectata" aici si vei ajunge in Iad. Ori,ori. Ori cu Dumnezeu ori cu Satan(si cu lumea,cu regulile ei...). Nu se poate cu amandoi.
Mai zici:
Ca tu nu imtelegi nimic din RELIGIA ASTA !!!! pai daca religia lui Hristos pe care El ne-a dat-o pentru indreptatea si mantuirea noastra e "ASTA" pentru tine.....atunci nu inneteg de ce iti mai faci atatea mustrari de constiinta.Daca la atata se rezuma respectul tau fata de ea....inseamna ca atata si pui baza in Crestinism si Cuvantul lui Dumnezeu...."ASTA",nu...????? Si atunci nu inteleg de ce te mai plangi atata......
Care e treaba cu umilinta...??? Intreaba-l pe Hristos care e treaba. El stie cel mai bine.Pentru ca El a trait treaba asta cea mai profund pentru noi PACATOSII si NEMERNICII care ne tot dam dreptcredinciosi care care ne batem joc de atatea si atatea ori de poruncile Lui !!!
Daca nu vrei sa mai ti se inchida usa in nas,si vrei sa ai de castigat,atunci urmeaza calea lumii si va fi totul asa cum iti doresti.Nu iti mai fa atatea mustrari de constiinta.Si asa valoarea credintei crestine pentru tine se rezuma la "ASTA...".
Reply With Quote