1)omule....nu te mai aprinde atat.nu ti-a impus nimeni sa traiesti in comunism.....nu te mai agita atat.da stai linistit,ca mult nu va mai dainui acesta forma de guvernamant,numita democratie.
tin sa-ti reamintesc ca romania a mai asteptat o data in timpul celui de-al doilea razboi mondial pe mult iubitii vostrii americani.si ce sa intamplat?un pic de tzapa.

daca nu este ceva petrol nici nu te baga in seama.asa ca scutestema cu prosteala de america.

uitate in ce hal am ajuns din cauza lor si a celor care le sunt vasali.
auzi la domnul tradite:america este cea mai dezvoltata de pe pamant.imi faci scarba cu aceste cuvinte si arunci vorbe aiurea si asupra musulmanilor....nu tie jena sa vb asa?dar cine i-a ridicat la lupta pe musulmani,d-le stie-tot?cine?stapanii tai de americani.cine crezi ca ia piscat la WTC?crezi ca musulmanii?stai tu linistit....altii conduc.
2)da jasmina,mi-am sters lacrimile.am plans mult si mi sa rupt inima.daca nu as fi fost si eu plecat...poate te credeam.....daca esti competent si in aceasta tara distrusa de bunele forte democratice,poti sa faci ceva.numai daca te duce capul.dar mai bine merge lumea sclava pe plantatie in toate tarile straine.copii raman cu cine stie cine si apoi se mra ca o iau razna si se apuca de droguri si alte asemenea.daca era asa de bine pe dincolo ramaneam,dar eu am o tara in care imi place sa stau,sa locuiesc si cat imi da dumnezeu este bine venit.nu am nevoie de palate si mertzane.