Subiect: povestea mea
View Single Post
Vechi 30.01.2011, 17:17:14
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Buna, Simonika. Bine ai venit! Curaj si capul sus! Nu esti nici prima, nici ultima inselata in dragoste, iar el nu e nici primul, nici ultimul barbat de pe lumea asta. Bun, tu il iubesti si suferi pentru asta. Nu e suficient pentru o relatie. Mai trebuie si iubirea lui si respect si intelegere si, in primul rand, binecuvantarea lui Dumnezeu. El sigur a gresit, daca spui ca te-a mintit. Poate ca ai gresit tu, daca cumva l-ai pus mai presus de Dumnezeu, de familie, decat toate celelalte. Sau poate nu iti era de folos acea relatie, poate nu a fost sa fie. Toate se intampla cu un scop in viata si poate e mai bine ca s-a intamplat asa. Si eu am iubit pe cineva foarte mult si inca il mai iubesc, desi e un om plin de defecte, macar ca nu am trait impreuna. M-am rugat foarte mult, dar nu s-a intamplat nimic. Dumnezeu imi asculta de regula rugaciunile, dar pe asta nu mi-a ascultat-o. Poate nu era spre folosul meu sa fim impreuna. Parintele meu mi-a spus ca trebuie sa ne rugam sa se faca voia Domnului si ca daca e voia Sa sa fie cu mine, va fi, daca nu, nu. Se pare ca nu a fost...
Roaga-te sa se faca voia lui Dumnezeu. Nu e bine sa ramai cantonata in aceasta relatie, daca nu mai exista. Roaga-te sa gasesti baiatul potrivit pentru tine.