View Single Post
Vechi 30.01.2011, 18:07:13
whyme80 whyme80 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de didi_25 Vezi mesajul
Si eu ca multi dintre noi am o problema... o problema care imi macina sufletul si care ma lasa fara putere. Persoana pe care am iubit-o si pe care o iubesc enorm a hotart dupa 6 ani de zile ca e mai bine sa ne despartim. Am trecut prin foarte multe probleme impreuna, am ytrecut peste, dar acum nu imi explic decizia luata. Il iubesc, esye persoana alaturi de care mi-am facut planuri si cu care imi doream sa imi intemeiez o familie. Amandoi visam la asta! Am incredere in Sf Nectarie ca ma va ajuta si ca persoana pe care o iubesc se va intoarce la mine! Doamne ajuta!

Buna,
Eu sunt persoana care a avut aceeasi problema cu logodnicul si care a fost lasata fara nici o explicatie, dar pana la urma am aflat ca si-a gasit pe altcineva.
Poate are nevoie de o pauza, sau poate are nevoie de un timp de gandire, sau poate vrea ceva nou.
Din punctul meu de vedere un lucru este cert, daca nu va mai impacati inseamna ca totusi cineva acolo sus te iubeste si nu a vrut sa te lase sa suferi o viata intreaga dupa aceea.
Tu zici ca il iubesti, sau poate e doar obisnuita si ti-e teama sa o iei de la capat.
Sper sa nu am dreptate si sa fie doar ceva pasager, dar ar trebui sa iei si lucrurile astea in calcul
Reply With Quote