View Single Post
Vechi 30.01.2011, 18:42:25
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

*TINERE(sau cati ani ai.....daca ai multi atunci....e degeaba)aceste banalitati pe care le scrii tu acum le stiu de mult....aceste clisee mi se par cel putin puerile daca nu prostesti.......imi place cum te eschivezi de la topicurile precedente aruncand in eter eceleasi banalitati:america este cea mai tare,america in sus,america in jos.TINERE sau BATRANE(inteligenta nu se masoara in ani,prietene) cu mentalitate asta de vasali ati reusit sa trantiti romania in cea mai neagra istorie .voi sunteti generatia hod-dog-ilor si a protv-ului.
*m-am uitat pe topicul "lucruri minunata in imagini" si mam ingrozit.esti......rusine(nici nu stiu cum sa ma cenzurez).a cu-i traditie esti,prietene intelept care esti?a romaniei?in nici un caz.poporul acesta este un neam de trantori?da nu ti-e rusine?la confluenta cator neamuri am fost noi romanii,desteptule.cate veacuri am stat sub cizma altor neamuri?de ce vin acum ai tai straini(asa cum esti tu pt romania)in romania, inca sa vada TRADITIILE care la noi inca mai sunt?ce inseamna la noi satul(asa cum este el,umil)la ei a disparut demult.inca,pt ca neam de genul tau distrug si mananca ca o malie aceasta tara.de ce vin in romania sa mai vada inca oameni LIBERI si nu roboti ca dincolo?acesta este poporul roman si aceasta TRADITIE sa pastrat din cauza comunismului.paradoxal nu?pt ca 50 de ani de comunism a fost un paravam mizeriilor si dejectiilor de dincoolo.vrei sa fim un stat ca olanda unde stau drogatii pe strazi cu seringile in vene?vrei sa fiu ca spania,unde este plina de alcoolici si drogati?vrei sa fiu ca nemtii care sunt ca niste betoane armate?institutia de invatamant din america?care?acolo unde se impusca in scoli ca la noi in tarcurile de vanatoare?acolo unde 70 %din populatie are arma letala?TINERE sa BATRANE,lasa-ma cu vrajeala si caterinca asta din tine.sunt trecut prin viata,chiar daca am numai 30 de ani.am avut sansa sa vad aproape 60%din lumea asta,deci stiu ce vb ......tu ai iesit din romania sa vezi ce-i dincolloo,sau tu vb de la emisiunea ATLAS de la TVR?sa daramam constructiile comuniste?pai tu nu vezi,democratule,ca nu ati fost in stare sa faceti 10%din ce-a facut ceausescu?da ce sa vb cu tine,prietene.dute la tine ,acolo in america si traiti bine voi toti cei multi.sunteti ca niste lupi care atacati in haita.
*halal si rusine traditie.acum vad cine esti si cum gandesti.....TRADITIE!ha,ce gluma buna
Reply With Quote