View Single Post
Vechi 31.01.2011, 00:05:52
Melissa
Guest

Implicit Ar mai fi ceva de adaugat aici Andrei,

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
2. Melissa, Duhul Sfint se coboara SI-N ALTAR, nu ca El s-ar cobori NUMAI ACOLO..Aici pipoo are dreptate ca este peste tot si POATE FI INVOCAT PESTE TOT si de toti oamenii chiar si de necrestini..prin asta omenirea este un organism viu, dinamic, in vibratie, misterios si si toti suntem in aceeasi situatie si sub aceleasi legi!

3. Da, el poate fi si in WC-ul public
E clar ca Duhul Sfant poate fi invocat de toti oamenii chiar si de necrestini.Sunt de acord ca Dumnezeu a dat acces tuturor la El.E firesc sa fie asa.
Dar NU sunt de acord ca Duhul Sfant (care formeaza alaturi de Tatal si de Fiul, Trinitatea) se afla peste tot, chiar si in WC-ul public cum era exemplul nostru.Asa cum Iisus Hristos este tot Dumnezeu, asa este si Duhul Sfant, tot Dumnezeu.Si Tatal, este tot Dumnezeu.3 in 1 !Accept ca aceasta taina a Trinitatii nu se poate decripta.Deci o luam ca atare.
Deci nu are cum sa fie Duh Sfant peste tot.Atunci cand sunt in mijlocul naturii, in padure,pe varf de munte, in ocean, in orice loc fie cat de salbatic(mai ales acolo), il simt pe Dumnezeu foarte aproape.Vibreaza tot in jurul meu!Dar cand ma uit la un faras,sau la presul de la intrare in casa,la covor ,etc..nu pot.Cu farasul luam gunoiul,pe pres ne stergem pe picioare,pe covor calcam,etc...Cum pot crede ca este Duh Sfant in ele? Nu pot..Gandeste-te si mai simplu: un faras de gunoi...cand sa intre Duhul Sfant in el? Imagineaza-ti procesul de productie..unde sa intre Duhul Sfant, in materia prima,sau cand e produsul finit?..Sau cand e pe raft, sau doar cand punem gunoiul in el?Deci nu se poate..
Andrei,nu stiu daca am explicat bine, dar am incercat sa iti spun ce cred si cum gandesc..:-)
Reply With Quote