View Single Post
Vechi 31.01.2011, 01:14:12
eu_minunea eu_minunea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.06.2010
Implicit

Didi mult curaj si eu am trecut prin ceva cat de cat asemanator...stiu cum e...te imbratisez cu drag...nu are rost sa-ti dau sfaturi...daca te spovedesti, te rogi sigur Dumnezeu te va ajuta si ai sa vezi mai tarziu cu alti ochi aceasta poveste...dar trebuie sa ai rabdare.
Apropo de rabdare voiam sa va zic o minune a Sf Nectarie...o minune de zi cu zi pe care uneori poate nici nu le bagam de seama...v-am scris mai sus ca aveam probleme cu o masea, o masea lucrata finisata tratata aranjata ...la curent se umfla putin si acum mi-a ramas putin umflata cat un bob de orez dar ma stresa desi nu ma durea si m am uns cu ulei de la Sf Nectarie si mereu puneam degetul sa vad daca s-a desumflat...cu alte cuvinte asteptam o minune la comanda, m-am desteptat si am zis ca o sa ma dau in fiecare zi cu ulei si intr o zi sigur Sf Nectarie va face o minune si asa a fost...acum cateva zile cand m am trezit apoape ca nu se mai vedea ....ma dau incontinuare si sunt sigura ca se va retrage de tot...apoi sper sa ajung sa fac si o radiografie si sper sa nu am nimic...culmea e ca nu pare infectie ca nu e rosu, nu e inflamat, oricum am luat si antibiotic...am mai avut asa de vreo 2 ori in anii trecuti si mi a trecut de la sine in cateva saptamani. Deci cam asa e cu rabdarea...rugati-va chiar daca nu primiti imediat ca sunteti pusi la incercare...nu va zic toate astea ca as fi eu mare credincioasa...va spun doar din experienta si din sfaturile altora. Va doresc numai bine. Doamne ajuta.
Reply With Quote