Citat:
Īn prealabil postat de Pippo_
Doar pare simplu, te amagesti si lenevesti. Nu este suficient. Chiar nu simti ca este mai mult decat atat? Nu astepta moartea cu atata usurinta. Fa acum cat esti in viata tot ce poti face pentru elevare. Urmeaza exemplul sfintilor.
Te-a indus in eroare calugarul. Probabil n-a vrut, dar nu si-o fi dat seama ce mare influenta negativa poate avea asupra ta. Macar putea sa-ti spuna ce ti-am spus eu, si de altfel acelasi lucru scrie si in Biblie in alte cuvinte: cauta din aproape in aproape, lasa deoparte lucrurile carora nu le gasesti acum raspuns, dar CAUTA, cerceteaza, nu te opri, vei ajunge negresit intelegand din aproape in aproape sa gasesti si sa intelegi si raspunsurile intrebarilor care acum te depasesc cu mult.
Du-te si intreaba oameni elevati de-ai bisericii daca sunt corecte vorbele pe care ti le-am spus, daca in mine nu ai incredere. Copiaza ce am scris si intreaba-i.
|
orcit am fi de destepti nu sintem suficient sa cuprindem cu mintea noastra limitata pe Dumnezeu cel necuprins.in acest caz imi indrept toata energia in directia unei vieti asa cum ne spun evangheliile si ne invata sf.parinti si biserica si nu-i nici o gresala in asta.