Citat:
În prealabil postat de iulyaan
2)da jasmina,mi-am sters lacrimile.am plans mult si mi sa rupt inima.daca nu as fi fost si eu plecat...poate te credeam.....daca esti competent si in aceasta tara distrusa de bunele forte democratice,poti sa faci ceva.numai daca te duce capul.dar mai bine merge lumea sclava pe plantatie in toate tarile straine.copii raman cu cine stie cine si apoi se mra ca o iau razna si se apuca de droguri si alte asemenea.daca era asa de bine pe dincolo ramaneam,dar eu am o tara in care imi place sa stau,sa locuiesc si cat imi da dumnezeu este bine venit.nu am nevoie de palate si mertzane.
|
Nu trebuie sa ma justific,insa tocmai din cauza asta am plecat,pentru ca sunt competenta si nu-i las pe neo-comunistii din democratia aia de kkt sa ma puna sa muncesc pe plantatia lor,10-12 ore/zi,uneori 5-6 ore si in week-enduri,platita la gramada,fara ore suplimentare sau fara comisioane,mai ales cand munca mea inseamna AFACERI/VANZARI/BANI/CAPITAL!
Da stiu,multi romani pleaca dar se intorc,pt ca le lipseste gasca cu care ies la baut si asculta manele,Slava-Domnului,am alte activitati mai mult indreptate spre natura,cand ies de la serviciu!
Nu pot decat sa-ti doresc sa-ti materializezi visele despre comunism,si sa apuci sa traiesti in acel regim totalitar spre care iti zboara gandurile,numai ca nu voi mai auzi cum o duci,caci securitatea o sa-ti supravegheze internetul...
Oricum la mai mare si te rog nu te mai obosi sa-mi raspunzi sau sa recurgi la jigniri,sa nu mai intindem aceasta discutie ca si cascavalul(ala inexistent in comunism)!