Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Îl lauzi degeaba. Voi nu credeți cu adevărat în comunism ci scrieți împinși de frustrări de moment, dar nu ați vrea să trăiți în comunism. V-ați plictisi fără Andreșan, fără filmele americane și scandalurile politice, fără varietatea de produse etc. Ca să dovediți contrariul, descrieți ce fel de societate v-ați dori, cum să fie ea din punct de vedere politic, economic și cultural. Că discuția asta despre comunism e puțin abstractă din partea voastră. Deci hai să trecem de termenul comunist/necomunist șă să discutăm pe modele concrete de societate.
|
Eu mi-as dori o societate in care sa nu mai existe oameni care au spus ineptiile tale,era mult mai bine daca te rugai.Hai sa vedem de neputintele noastre,ca modelele despre o societate sau alta sunt pareri care ne rod mintea.Deci spunand ce ai spus cu filmele americane si scandalurile politice ti-ai dat examanul,doar gura graieste din prinosul inimii,si al mintii imprastiate pe cele de netrebuinta.Stiu ca o sa raspunzi,pentru ca asa-ti place tie sa ai ultimul cuvant totdeauna,dar as vrea sa inchei spunandu-ti ca virtutea tacerii e mai mare decat cea a vorbirii,mai ales in cazul tau.Sper sa nu te superi pe mine si sa iei toate acestea ca pe un lucru bun care ti se intampla pentru a te desavarsi.