View Single Post
Vechi 31.01.2011, 09:36:27
cristian67
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Îl lauzi degeaba. Voi nu credeți cu adevărat în comunism ci scrieți împinși de frustrări de moment, dar nu ați vrea să trăiți în comunism. V-ați plictisi fără Andreșan, fără filmele americane și scandalurile politice, fără varietatea de produse etc. Ca să dovediți contrariul, descrieți ce fel de societate v-ați dori, cum să fie ea din punct de vedere politic, economic și cultural. Că discuția asta despre comunism e puțin abstractă din partea voastră. Deci hai să trecem de termenul comunist/necomunist șă să discutăm pe modele concrete de societate.
Eu mi-as dori o societate in care sa nu mai existe oameni care au spus ineptiile tale,era mult mai bine daca te rugai.Hai sa vedem de neputintele noastre,ca modelele despre o societate sau alta sunt pareri care ne rod mintea.Deci spunand ce ai spus cu filmele americane si scandalurile politice ti-ai dat examanul,doar gura graieste din prinosul inimii,si al mintii imprastiate pe cele de netrebuinta.Stiu ca o sa raspunzi,pentru ca asa-ti place tie sa ai ultimul cuvant totdeauna,dar as vrea sa inchei spunandu-ti ca virtutea tacerii e mai mare decat cea a vorbirii,mai ales in cazul tau.Sper sa nu te superi pe mine si sa iei toate acestea ca pe un lucru bun care ti se intampla pentru a te desavarsi.
Reply With Quote