Subiect: Reiki
View Single Post
Vechi 31.01.2011, 10:58:14
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
GRESIT...nedocumentat , nu se citeste destul...dar din respect pentru cei de buna credinta , eu ma abtin....Nu poti cere ceva cuiva care nu are cum avea...pt propria oglinda nu il incape pe el, daramite pe ceilalti...Fara adresa expresa! Cine a deschis topicul o fi avut motivele lui...Mie mi-e destul....am vazut si m-am convins de multe lucruri...Dar fiind oaspete ma abtin...Pace voua....
Desigur, unii care au prea multa iubire la un moment dat incep sa atace, sa jigneasca, doar pentru ca altii nu sunt de acord cu ideile lor gresite. Sunt toleranti fata de toate religiile dar intolernati cu cei care ar avea alte idei. Dimpotriva, toleranta e fata de oamenu, nu fata de toate conceptiile gresite.
Cel a deschis topicul dorea parerea ortodoxa si a BOR, nu a scris ca dorea parerea ocultistilor si a ezoteristilor. De ce cineva pasionat de ezoterism nu acceseaza site-uri de profil si se asteapta ca sa aiba sustinere aici? Unde ai vazut ca BOR sa accepte ezoterismul, ca tot spuneai de cei de buna credinta.
Reply With Quote