View Single Post
Vechi 31.01.2011, 11:09:05
maria25 maria25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Multumesc

Citat:
În prealabil postat de vasilik Vezi mesajul
Draga mea, in primul rand vreau sa iti spun ca imi pare sincer rau pentru problemele prin care treci impreuna cu copilul tau. In al doilea rand vreau sa iti spun ca nu trebuie sa te mai gandesti nici o clipa si sub nici o forma sa iti iei viata. Dumnezeu nu ti-a dat viata ca sa te omori ci ca sa o traiesti. Nu ascund faptul ca si eu candva, am gandit ca tine insa Dumnezeu nu m-a lasat si m-a intarit. Ca un exemplu, iti pot spune ca eu sunt cunoscuta pe acest forum ca "fata cu 2 restante la facultate si care nu isi poate sustine examenul de licenta". Intr-adevar, inevitabilul s-a produs si anume ca nu mi-am putut sustine examenul de licenta nu l-am putut sustine si nici un loc de munca nu mi-am gasit pana acum. Insa, draga mea din vara si pana acum, am plans de uneori imi venea rau, insa am invatat un lucru si anume...sa ma rog. Asaa cum pot eu cu cuvintele mele, citind acatiste si mergand la biserica. Si sa nu crezi ca nu am prins putere, m-am resemnat cu ideea ca va veni vara voi sustine licenta, imi voi gasi de munca si ma voi inscrie la master. Ti-am povestit mai pe scurt cumpana prin care am trecut deoarece si eu vroiam sa imi i-au viata insa......Dumnezeu m-a oprit. Intr-adevar treci printr-o perioada grea, numai o mama poate sti prin ce chin treci. Eu sunt inca studenta, nu am o familie de aceea nu ma voi "arunca" sa imi dau cu parerea si sa judec si nici nu am acest drept insa iarta-mi indrazneala si da-mi voie sa iti dau un sfat. Am inteles ca te rogi, nu inceta sa te rogi zi de zi la Maica Domnului si Sfantului Nectarie, care neintarziat iti vor ajuta. Am inteles din mesajele postate aici ca cineva iti ofera un loc de munca in Italia. Eu cred ca ar fi nemaipomenit pentru tine sa poti ajunge acolo (nu inainte de a lua cu tine copilul sau de al lasa in maini sigure, cu toate ca cele mai sigure maini sunt mainile mamei), asa treptat iti vei achita datoriile. Si uite, draga mea, daca tot te rogi, citeste in fiecare zi Acatistul Sfantului Nectarie care ii ajuta pe cei aflati in datorii, si nu in ultimul rand Acatistul Maicii Domnului - Sporirea granelor (acest Acatist ii ajuta pe cei care au datorii si nu le pot achita). Si Acatistul Sfantului Mina ti-ar fi de mare ajutor. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult. Insa am inteles ca te numesti Maria, gresesc cumva? Diseara merg la Sfantul Maslu, te scriu in pomelnic. Maica Domnului si Sfantul Nectarie sa te ocroteasca!!!!!!!!!!!! Sper sa nu treaca mult timp si sa revii pe forum cu vesti bune!!!!!!!!!!!
Multumesc tare mult pentru randurile scrise. Dumnezeu sa te ajute sa iti sustii licenta la vara si sa iti gasesti un servici bun!
Multumesc si pentru informatia data cu privire la Acatistul Maicii Domnului- Sporirea granelor. Chiar nu stiam de asemenea acatist.

Chiar sper ca Dumnezeu sa ma scoata din mocirla... nadajduiesc din tot sufletul.
Reply With Quote